Prasmingų pokalbių ir šviesaus turinio erdvė Bostonoarbatele.lt – nuo 2021 m. mano ir vyro Gedimino plėtojama iniciatyva, siekiant iššūkių ir neramybės laikmetyje įkvėpti žmonėms daugiau pasitikėjimo savimi, skatinti empatiją. Per konkrečius kasdienybės herojus ir jų istorijas siekiame parodyti, kad kiekvienas ir kiekviena gali imtis lyderystės. Aš vedu laidas, o Gediminas rengia publikacijas, kuriomis dalijasi su Lietuvos žiniasklaida.

Vesdama laidas pastebėjau, kad iki tol viešoje erdvėje apie savo veiklą, siekius, svajones nekalbėjusiam asmeniui šie pokalbiai tapdavo asmeninių savybių, vertybių ir gebėjimų atspindėjimu, prasmės išryškinimu ir stiprinimu, įkvėpimu veikti bei skleistis. Tai paskatino pokalbių laidų patirtį perkelti į konsultacijų formatą.

Kaip tai atrodo? Susitikus (gyvai ar nuotoliniu būdu) įrašoma laida. Ji skirta tik pašnekovui. Esant pageidavimui, parengiamas pokalbio pasidalinimas su artimaisiais ar socialiniuose tinkluose. Galimas laidos aptarimas bei tolesnis konsultavimas prasmės gyvenime ir veikloje išryškinimo, asmeninės misijos formavimo klausimais.

Daugiau apie teikiamas paslaugas čia.